ΠΡΟΪΟΝΤΑ / CURADERM
CURADERM

CURADERM Powder Spray

POWDER SPRAY

Το CURAderm® Powder Spray είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν σε μορφή κόνεως περιεχόμενης σε δοχείο υπό πίεση, το οποίο προορίζεται για τοπική εφαρμογή.
Είναι κατάλληλο για τη διαχείριση και αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων, όπως κοψίματα, αμυχές, εκδορές, εγκαύματα, έλκη κατακλίσεων, διαβητικά έλκη κ.ά.
Χρησιμοποιείται για την υποστήριξη της φυσιολογικής διαδικασίας της επούλωσης του τραυματισμένου δέρματος. Τα κύρια συστατικά του είναι οι ουσίες light kaolin και sodium hyaluronate. Ο ελαφρύς καολίνης (light kaolin) δρα προστατευτικά, σχηματίζοντας έναν μηχανικό φραγμό που αποτρέπει την επαφή της τραυματισμένης περιοχής με εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα αποστραγγίζει και απορροφά τα εξιδρώματα.
Το υαλουρονικό νάτριο (sodium hyaluronate) συνεισφέρει τόσο στη διαδικασία επούλωσης του πάσχοντος δέρματος, όσο και στην τοπική ενυδάτωση. Ο παράγοντας αργυρούχος σουλφαδιαζίνη διατηρεί τη μικροβιακή σταθερότητα του προϊόντος. Συσκευασία: Spray 125ml

Μορφή: POWDER SPRAY
Συσκευασία: BT x CAN x 10g
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης

CURADERM Scar Cream

ΚΡΕΜΑ

Με έλαιο βατόμουρου πλούσιο σε ω-3, ω-6 λιπαρά οξέα & παράγωγα βιταμίνης Ε.
Η κλινικά μελετημένη σύνθεσή της Curaderm Scar cream  συνεισφέρει στη διαδικασία ανάπλασης και στη βελτίωση του χρώματος και της υφής της ουλής. Προωθεί την υψηλής ποιότητας επιδερμική αποκατάσταση και ενυδάτωση, ενισχύοντας την επανορθωτική της δύναμη.  Επαναφέρει την ελαστικότητα και την ομοιομορφία της δομής της επιδερμίδας. Συσκευασία: 50mL Η σύνθεσή της περιέχει:

  • Ενεργό σύμπλοκο που αποτελείται από έλαιο βατόμουρου πλούσιο σε ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα και παράγωγα βιταμίνης Ε, η οποία διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και επιταχύνει την αναγέννηση των ιστών.
  • Αγριοτριανταφυλλιά, Αλαντοΐνη, Αλόη, Άρνικα και Εκουϊζέτο.

Κατάλληλο για χρήση:

  • Μετά από εγκαύματα, χειρουργικές τομές
  • Σε ουλές από ακμή, κυστική ακμή
  • Σε υπερχρωματικές ουλές
  • Μετά από θεραπείες laser
Μορφή: ΚΡΕΜΑ
Συσκευασία: TB x 50 mL