Συμπληρώματα Διατροφής / LACTOLEVURE Symbiotic Start

LACTOLEVURE Symbiotic Start

ΚΟΚΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΔΙΑΛΥΜΑ

Το εντερικό μικροβίωμα αναφέρεται στους μικροοργανισμούς που ζουν στο γαστρεντερικό σύστημα και εμπλέκονται σε σημαντικές, για την ανθρώπινη υγεία και ευζωία, λειτουργίες.
Μετά την γέννηση το έντερο των νηπίων αποικίζεται από ωφέλιμα βακτήρια, τα οποία λαμβάνουν μέσω της τροφής. Αυτά τα βακτήρια αποτελούν σημαντικό μέρος του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι χωνεύουν τα τρόφιμα και αφομοιώνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Παίζουν επίσης ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα των νηπίων.
Το LactoLevure® Symbiotic Start προορίζεται για να βοηθήσει στον αποικισμό ωφέλιμων βακτηριδίων στο έντερο των νηπίων και των παιδιών. Περιέχει 2 στελέχη προβιοτικών που βρίσκονται από τη φύση τους στο υγιές έντερο και βοηθούν στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας. Ακόμη, περιέχει πρεβιοτικά, υδατάνθρακες ανθεκτικούς στο γαστρικό υγρό και στα παγκρεατικά ένζυμα, που ευνοούν την ανάπτυξη των ωφέλιμων βακτηρίων, προσφέροντας τροφή και δημιουργώντας ιδανικό περιβάλλον για τον πολλαπλασιασμό τους.

Lactobacillus rhamnosus
Γαλακτοβάκιλλοι που συναντώνται σε μεγάλη ποικιλία γαλακτοκομικών προϊόντων και στα οποία προσδίδουν τις ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του εντέρου. Δρουν ανταγωνιστικά απέναντι σε γνωστούς παθογόνους μικροοργανισμούς.

Bifidobacterium longum
Πρόκειται για ευρύτερα διαδεδομένο βακτήριο στο γαστρεντερικό σύστημα, ουσιώδες για την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας του εντέρου.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:
Το περιεχόμενο από 1 φακελίσκο διαλύεται σε νερό και καταναλώνεται συνήθως μετά από γεύμα.
Παιδιά ηλικίας κάτω του ενός έτους μόνο κατόπιν συμβουλής του γιατρού.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:
20 φακελίσκοι.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:
• Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.
• Το προϊόν δεν αποτελεί υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
• Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
• Να φυλάσσεται σε μέρος ξηρό και δροσερό (15-25οC), μακριά από τα παιδιά.
• Το περιεχόμενο του φακελίσκου να μη διαλύεται σε θερμά υγρά.
• Περιέχει λακτόζη.
• Τηλ. Κέντρου Δηλητ.: 210-7793777.
• Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 95493/20-09-2018 (Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης).”

Μορφή: ΚΟΚΚΙΑ ΓΙΑ ΠΟΣΙΜΟ ΔΙΑΛΥΜΑ
Συσκευασία: BT x 20 STicks
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης