8η Εθελοντική Αιμοδοσία της Uni-pharma – Προσφέρουμε Αίμα, προσφέρουμε Ζωή!

Μπορεί να είναι δύσκολες οι ημέρες και οι ώρες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα περισσότερο από ποτέ, έχουμε όλοι ανάγκη από αίμα, καθώς τα αποθέματα μειώνονται.

Το αίμα είναι πολύτιμο και κάθε σταγόνα του μετρά. Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, σε συνεργασία με το νος. Αγία Όλγα, οργάνωσε στις εγκαταστάσεις του την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, την 8η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και συγκινητική. Οι εργαζόμενοι έσπευσαν να προσφέρουν αίμα, ενισχύοντας την λογική «Προσφέρουμε Αίμα, Προσφέρουμε ζωή» και στο πλαίσιο πάντα της Στρατηγικής του Ομίλου για Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα!

Growth Awards: Η Uni-pharma στις 18 καλύτερες επιχειρήσεις της χώρας από 8.000

Στις 18 καλύτερες επιχειρήσεις της χώρας από 8.000 συνολικά επιχειρήσεις βρέθηκε η Uni-pharma φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, στο πλαίσιο του διαγωνισμού των βραβείων Growth Awards που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα βραβεία τα οποία υπογραμμίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υγιή επιχειρηματικότητα, την καινοτομία αλλά και την αριστεία, σε ένα δύσκολο περιβάλλον, οργανώνουν η Grant Thornton με την Eurobank.

Από τις 8.000 επιχειρήσεις επελέγησαν οι 200, στην συνέχεια οι 18 και τελικά επικράτησαν οι έξι επιχειρήσεις.

Τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” αναδεικνύουν το ρόλο και τη σημασία της σύγχρονης, ποιοτικής επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και επιβραβεύουν τη δυναμική των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν σε κρίσιμους τομείς, οι οποίοι υπαγορεύονται κάθε χρόνο από τις διεθνείς τάσεις του σύγχρονου επιχειρείν.

Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, περιλαμβάνει τη χρήση ειδικών αναλύσεων βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών 8.000 περίπου επιχειρήσεων, βάσει του μοντέλου αξιολόγησης “Financial Growth/Health Matrix” της Grant Thornton, αλλά και τις πραγματικές ιστορίες των εταιρειών.

Το κοινό ψήφισεΧρυσό βραβείο στο Repel της Uni-pharma –Στην 11η Health Expo Athens!

Ένα σημαντικό βραβείο και μάλιστα Χρυσό, κατέκτησε το αντικουνουπικό Repel της Uni-pharma, στην ψηφοφορία κοινού του Iatronet, το οποίο ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο της 11ης Health Expo Athens.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλα τα προϊόντα Repel σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, με υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες στις υπερσύγχρονες βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της ελληνικής Uni-pharma, φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Τη σειρά Repel μπορούν να βρουν οι καταναλωτές αποκλειστικά στο φαρμακείο, γεγονός που επιβεβαιώνει το κύρος, την αξιοπιστία και την επιστημονική προσέγγιση των προϊόντων.

Η Uni-pharma πρωταγωνιστεί και σε ζητήματα ασφάλειας – Εκπαιδευτικό σεμινάριο Α’ Βοηθειών

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) πρωτοστατεί και στην ασφάλεια, εκτός από την υγεία και τη φαρμακοβιομηχανία!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων “U & I Safe” του Ομίλου ΟΦΕΤ, συστάθηκαν νέες Ομάδες Aντιμετώπισης Περιστατικών Ασφαλείας («Ομάδες Ασφαλείας») και στις δύο βιομηχανίες του Ομίλου, Uni-pharma και InterMed και πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση καθώς και πρακτική άσκηση στις εν λόγω νέες Ομάδες Ασφαλείας. Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών από τον Καθηγητή Πευμονολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Μυριανθέα.

Η εκπαίδευση Α’ Βοηθειών, η οποία διήρκησε συνολικά 16 ώρες, πραγματοποιήθηκε την 1η και την 8η Φεβρουαρίου 2020.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, με επικεφαλής τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, δίνει πολύ μεγάλη έμφαση σε ζητήματα ασφάλειας και υγιεινής του προσωπικού του. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούνται σε τακτά διαστήματα χρήσιμα εκπαιδευτικά σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών.

Στο 12ο Ιατρικό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας «ΕΝΔΟΡΑΜΑ» η Uni-pharma

Στο 12ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Ενδοκρινολογίας «ΕΝΔΟΡΑΜΑ ‘19» που διοργανώθηκε την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, συμμετείχε η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma.

Η Uni-pharma φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της μία μεγάλη γκάμα από σκευάσματα και θεραπείες για την αντιμετώπιση παθήσεων του θυρεοειδούς, που βελτιώνουν την ζωή των ανθρώπων.

Στις 11 συνεδρίες για διαφορετικούς τομείς της Ενδοκρινολογίας παρουσιάστηκαν οι κορυφαίες μελέτες της χρονιάς που πέρασε από κορυφαίους επιστήμονες και στη συνέχεια τέθηκαν ερωτήματα προς συζήτηση από περισσότερους από 400 συνέδρους.

Το Ιατρικό Συνέδριο ΕΝΔΟΡΑΜΑ είναι μια πρωτότυπη ετήσια ιατρική διημερίδα που διεξάγεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στηρίζεται σε μια ιδέα των ενδοκρινολόγων του Τμήματος Ιατρικής Α. Βαγενάκη, Ν. Γεωργόπουλο και Κ. Μάρκου. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008.

Στο ΕΝΔΟΡΑΜΑ παρουσιάζονται κλινικά περιστατικά και ιατρικά δεδομένα, γίνεται ανασκόπηση των πλέον ενδιαφερόντων άρθρων που δημοσιεύτηκαν στη διεθνή βιβλιογραφία τη χρονιά που πέρασε, παρουσιάζονται και συζητούνται τα τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα, ιδέες, εξελίξεις και εφαρμογές στον τομέα της ενδοκρινολογίας, ενώ παρουσιάζονται όλα τα αντίστοιχα νέα φάρμακα που κυκλοφόρησα την ίδια περίοδο.

Η γρίπη στην κορύφωσή της – Τρόποι πρόληψης και αποφυγής μετάδοσης

Η γρίπη βρίσκεται στην κορύφωσή της πλέον με αρκετά κρούσματα και θανάτους.

Ο εμβολιασμός, τα μέτρα ατομικής υγιεινής, η σωστή διατροφή και η επαρκής ξεκούραση, αποτελούν τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε όλοι μας ώστε να μην νοσήσουμε, ή εάν νοσήσουμε να αποθεραπευθούμε γρήγορα και χωρίς συνέπειες.

Η Uni-pharma διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της μεταξύ άλλων, μία σειρά από αναλγητικά και αντιπυρετικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά και να ανακουφίσουν τον οργανισμό, σε περιπτώσεις κρυολογήματος και γριππώδους λοίμωξης.

Ο Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ Καθηγητής Μικροβιολογίας κ. Αθανάσιος Τσακρής, με αφορμή το κύμα της εποχικής γρίπης, και προς ενημέρωση όλων, αναφέρει τα παρακάτω στις 29 Ιανουαρίου 2020:

«Μια και το ενδημικό κύμα της γρίπης πλησιάζει την κορύφωσή του, με ολοένα και περισσότερα περιστατικά τις τελευταίες ημέρες, καλό είναι να έχουμε υπ’ όψιν μας μερικούς τρόπους αποφυγής όχι μόνο της έκθεσής μας στον ιό αλλά και της μετάδοσής του στο επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον μας.

Η γρίπη μεταδίδεται από άτομο σε άτομο μέσω των αναπνευστικών εκκρίσεων (με βήχα ή φτάρνισμα), είτε άμεσα είτε μέσω επαφής με κάποια μολυσμένη επιφάνεια (όπου μπορεί να επιβιώσει μέχρι και 8 ώρες). Η περίοδος επώασής της είναι 1-4 ημέρες. Οι ενήλικοι μπορεί να μεταδίδουν τον ιό από μία ημέρα πριν από την έναρξη των συμπτωμάτων μέχρι και πέντε ημέρες μετά – τα παιδιά για περισσότερες από 10 ημέρες. Το ιικό φορτίο τις μέρες που έχουμε τα συμπτώματα είναι πολύ μεγαλύτερο. Αλλά και στην ανάρρωση μπορεί να μεταδοθεί ο ιός. Αν εμφανίσουμε συμπτώματα γρίπης, λοιπόν, πρέπει να παραμείνουμε στο σπίτι τουλάχιστον για μερικές μέρες, για να μη μεταδώσουμε τον ιό στα άτομα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή στον επαγγελματικό μας χώρο ή αλλού. Ειδικά αν αυτά ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Η ατομική υγιεινή είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό σε κλειστούς χώρους με άτομα που εμφανίζουν συμπτώματα λοίμωξης στο αναπνευστικό και να πλένουμε συχνά τα χέρια μας με σαπούνι και νερό ή να χρησιμοποιούμε αλκοολούχα αντισηπτικά διαλύματα, γιατί σε πολλές περιπτώσεις εμείς οι ίδιοι εισάγουμε τον ιό με τα χέρια στο στόμα και στη μύτη. Με αυτόν το τρόπο τον εμβολιάζουμε κατευθείαν στον αναπνευστικό βλεννογόνο. Επίσης, μια διατροφή ισορροπημένη, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, με τα πολύτιμα αντιοξειδωτικά τους, θωρακίζει σε σημαντικό βαθμό τον οργανισμό μας.

Σας υπενθυμίζω ότι φέτος στη χώρα μας κυριαρχούν και τα δύο στελέχη της γρίπης τύπου Α (Η1Ν1 και Η3Ν2), γεγονός που συμβάλλει στην αυξημένη νοσηρότητα και στην επιβάρυνση του συστήματος υγείας».

3 γενναίες υποτροφίες από το Ίδρυμα ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ στην πίτα της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας!

Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ) το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου 2020 στην Αίθουσα Φαρμακογνωσίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου).

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κυρία Ιουλία Τσέτη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν από την Ε.Φ.Ε. σε συνεργασία με την εταιρεία UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ, τα αριστεία υποτροφιών «ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ» διδακτορικής και μεταδιδακτορικής έρευνας για το Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020.

Οι δύο φετεινές υπότροφοι είναι οι κυρίες Μαρία Χουντουλέση και Ελένη Καρατζά, ενώ η μεταδιαδακτορική υποτροφία δόθηκε στον κ. Νικόλαο Ναζίρη.

Και του χρόνου!!

Το βραβείο Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης του ΕΒΕΑ 2020 στην Uni-pharma

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά 2020 για την Uni-pharma, βιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, καθώς στα Επιχειρηματικά Βραβεία του ΕΒΕΑ διακρίθηκε με το βραβείο «Περιβάλλον και Πράσινη Ανάπτυξη».

Η εκδήλωση των Επιχειρηματικών Βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Για 19η χρονιά, ο θεσμός των βραβείων του ΕΒΕΑ, μέσα από 12 διαφορετικές διακρίσεις, τίμησε την ιδέα και τις αξίες της επιχειρηματικότητας, επιβραβεύοντας το όραμα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη διορατικότητα.

Η αξιοσημείωτη αυτή διάκριση, καταδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο, την έμφαση και ευαισθητοποίηση εδώ και χρόνια της διοίκησης της Uni-pharma και συνολικά του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, σε θέματα περιβάλλοντος, κλιματικής αλλαγής και βιώσιμης ανάπτυξης.

Την διάκριση εκ μέρους της διοίκησης του ΟΦΕΤ, παρέλαβε το μέλος του ΔΣ της Uni-pharma και Business Development Manager κ. Σπύρος Κίντζιος.

Όπως ανέφερε στην τοποθέτησή του ο κ. Κίντζιος, «πρόκειται για μία πολύ σημαντική διάκριση, επειδή δεν επιστεγάζει μόνο τις πρωτοβουλίες του Ομίλου και άκοπες προσπάθειες στον τομέα της Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, αλλά και τη συνολική κουλτούρα και στάση του ΟΦΕΤ ως προς τη Βιωσιμότητα».

Και συνέχισε: «εμείς στον ΟΦΕΤ, θεωρούμε ότι η αειφόρος ανάπτυξη προϋποθέτει να λαμβάνουμε όχι μόνο γενναίες αποφάσεις ως προς την υποδομή και την εφοδιαστική αλυσίδα, αλλά και τις στρατηγικές επιχειρηματικές επιλογές μας, την οργάνωση των διαδικασιών και την προάσπιση των ανθρώπινων σχέσεων.

Έτσι, υπ’ αυτό το πρίσμα, συνεχίζουμε δυναμικά και στη νέα 10ετία με περισσότερες επενδύσεις σε Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D), αυτοματοποίηση και ψηφιακό μετασχηματισμό προκειμένου να συνεχίσουμε να κρατάμε στην Ελλάδα τους λαμπρούς μας επιστήμονες και ταυτόχρονα να αυξάνουμε τη θεραπευτική αξία που παραδίδουμε στους ασθενείς με τα προϊόντα μας».

Στο 2ο Παγκύπριο Φαρμακευτικό Συνέδριο ο ΟΦΕΤ – Δυναμική παρουσία & ομιλία της κυρίας Ιουλίας Τσέτη

Στο 2ο Παγκύπριο Φαρμακευτικό Συνέδριο – Συνέδριο Φαρμακοποιών & Ιδιοκτητών Φαρμακείων- που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, συμμετείχε με εντυπωσιακό περίπτερο ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ).

Ο ΟΦΕΤ δραστηριοποιείται στην Κύπρο με την εμπορική εταιρεία Pharmabelle, αντιπροσωπεύοντας όλα τα προϊόντα των βιομηχανιών του Uni-pharma & InterMed.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΦΕΤ κυρία Ιουλία Τσέτη, πραγματοποίησε ομιλία, για «Τον επιστημονικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό ρόλο του φαρμακοποιού στη νέα εποχή – Προκλήσεις και ευκαιρίες».

Η κυρία Τσέτη- φαρμακοποιός η ίδια με μεταπτυχιακά στο Μάντσεστερ της Βρετανίας- με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία σε θέματα του φαρμακευτικού κλάδου αλλά και βιομηχανικής παραγωγής, αναφέρθηκε στο περιβάλλον που αλλάζει γύρω μας, στις προκλήσεις και στις ευκαιρίες που μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες υγείας να είναι σε μεγάλη ετοιμότητα.

Όπως τόνισε ακόμη στην ομιλία της, «Ο φαρμακοποιός ως ο πιο κοντινός και έμπιστος άνθρωπος του ασθενή, εξελίσσεται και μεταμορφώνεται με στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε θέματα δημόσιας υγείας, σύμβουλος και κυρίαρχο σκαλοπάτι της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ο σύγχρονος φαρμακοποιός, καλείται να ανταποκριθεί σε έναν πολλαπλό ρόλο, επιστημονικό, συμβουλευτικό, επιχειρηματικό, προκειμένου να ανταποκριθεί στον εντεινόμενο και ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Ταυτόχρονα, τα φαρμακεία μεταμορφώνονται σε μικρά Κέντρα Υγείας, ενώ η 4η Βιομηχανική Επανάσταση είναι εδώ και μας καλεί να την αντιμετωπίσουμε ως ευκαιρία και όχι ως απειλή, με επίκεντρο πάντα τον ασθενή και τις ανάγκες του».

Μία από τις μεγάλες προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου, είναι η τεχνητή νοημοσύνη, ο ψηφιακός μετασχηματισμός αλλά και η συνταγογράφηση applications στο άμεσο μέλλον, τόνισε η CEO του ΟΦΕΤ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Uni-pharma & InterMed από την ΑΜΚΕ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ για το Magic Diabetes Bus

Το δικό τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τη διοίκηση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) και τις κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, έστειλαν οι επικεφαλής της ΑΜΚΕ «ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ», οι οποίοι διοργάνωσαν την ενδιαφέρουσα εκδήλωση MAGIC DIABETES BUS, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Οι φαρμακοβιομηχανίες του ΟΦΕΤ Uni-pharma & InterMed στήριξαν δυναμικά το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι του MAGIC DIABETES BUS, στο πλαίσιο της Στρατηγικής τους για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, δηλώνοντας παρών σε εκδηλώσεις που βοηθούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και του σύγχρονου ανθρώπου.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Με μεγάλη ικανοποίηση ομολογούμε πώς για την ΑΜΚΕ «ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ» το 2019 έκλεισε με μια ακόμη μεγάλη και πολύ πετυχημένη εκδήλωση, το MAGIC DIABETES BUS, που προστίθεται στην πλούσια γκάμα δράσεών μας. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καταφέραμε να προσφέρουμε προς τους συμπολίτες μας μέσα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση ενημέρωση για την πρόληψη κατά της νόσου του Σακχαρώδους Διαβήτη αλλά και την σπουδαιότητα του Εμβολιασμού.

Από την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, βρεθήκαμε κοντά στους συνανθρώπους μας, σταθμεύσαμε σε 6 κεντρικά σημεία της Αττικής (Πλατεία Συντάγματος, Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας/Ν. Χαλκηδόνος, Δήμος Νέας Σμύρνης, Δήμος Καλλιθέας, Δήμος Παλαιού Φαλήρου, Δήμος Περιστερίου), λαμβάνοντας απίστευτη ανταπόκριση από το κοινό για το έργο που προσφέραμε όλες εκείνες τις ημέρες.

Υπολογίζουμε πως όλες αυτές τις ημέρες μπορέσαμε να ενημερώσουμε περίπου 5500 συμπολίτες μας για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη και για τη σημασία του Εμβολιασμού, πραγματοποιήσαμε πάνω από 3000 δωρεάν μετρήσεις γλυκόζης, δώσαμε συμβουλές με την βοήθεια των εξειδικευμένων ιατρών που μας ακολούθησαν σε κάθε σταθμό του Magic Diabetes Bus και καταφέραμε να εντοπίσουμε 25 άτομα με υψηλά επίπεδα σακχάρου, που δεν είχαν εξετασθεί στο παρελθόν οι οποίοι παραπέμφθηκαν για περαιτέρω έλεγχο.

Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την μεγάλη εκδήλωσή μας, αν δεν ήταν για τη δική σας συμβολή και την στήριξη του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων ΤΣΕΤΗ, τις Βιομηχανίες UNIPHARMA & INTERMED, ως XΟΡΗΓΟΣ στο MAGIC DIABETES BUS 2019.

Με μεγάλη συγκίνηση πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση της ΑΜΚΕ «ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ» έχει γίνει πλέον θεσμός, και από καρδιάς ευχόμαστε να μπορέσουμε να σας έχουμε πλάι μας και να συνεργαστούμε μαζί σας και στην επόμενη εκδήλωση MAGIC DIABETES BUS τον Δεκέμβριο του 2020.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία και την εκτίμηση που δείχνετε προς το έργο της ΑΜΚΕ «ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ». Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και όλοι μαζί για μπορέσουμε να συνεχίσουμε και το 2020 με ακόμη πιο επιτυχημένες Δράσεις που θα ενημερώνουν το κοινό για την μάστιγα της εποχής μας, τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη που συνεχώς εμφανίζεται σε όλο και περισσότερα άτομα, ανεξαρτήτως ηλικίας και κοινωνικο-οικονομικής τάξης».