11ο Greece Race for the Cure 2019: Uni-pharma & InterMed και πάλι, αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων

Για ακόμη μία χρονιά, οι Uni-pharma & InterMed φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, δίνουν ραντεβού την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο 11ο Greece Race for the Cure στο Ζάππειο, για να στείλουν ισχυρό μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι δύο φαρμακοβιομηχανίες μέσα από την δυναμική running team των εργαζομένων του Ομίλου (ΟΦΕΤ) και στο πλαίσιο της Στρατηγικής του για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, θα στείλουν μήνυμα «ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ».

Με αυτόν τον τρόπο οι Uni-pharma & InterMed, ενισχύουν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», που οργανώνει τον Αγώνα Greece Race for the Cure.

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι, μαζί με τη running team των εργαζομένων του ΟΦΕΤ, συμμετείχαν επίσης φοιτητές Φαρμακευτικής μέλη του Greek Pharmaceutical Student’s Federation αλλά και δημοσιογράφοι του ιατρικού ρεπορτάζ.

Στον 10ο Greece Race for the Cure, έτρεξαν και περπάτησαν περί τους 40.000 συμμετέχοντες (σύμφωνα με τους διοργανωτές), ενώ ο Αγώνας, πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου.

Οι εγγραφές για τον 11ο Αγώνα Greece Race for the Cure ξεκινούν την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Να είστε όλοι ΕΚΕΙ!

Ημερίδα ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Uni-Pharma στην 1η ημερίδα του ΠΕΙ.ΦΑΣΥΝ «Αύριο ένα νέο επάγγελμα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στο Θέατρον – Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με συμμετοχές που έφτασαν τα 1.100 άτομα ( φαρμακοποιοί , βοηθοί, επαγγελματίες του χώρου της υγείας).

Συνέδριο ΣΥ.ΦΑ.Κ

Η Uni-Pharma έδωσε για μια ακόμα χρονιά το δυναμικό παρόν στο 5ο συνέδριο που διοργάνωσε ο ΣΥ.ΦΑ.Κ στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 8,9 και 10 Σεπτεμβρίου.  Το συνέδριο είχε ως στόχο την εξέλιξη της Υγείας και της Ομορφιάς στο φαρμακείο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

H φαρμακοβιομηχανία Uni-Pharma μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με γνώμονα τη Μέριμνα, την Αλληλεγγύη και τη Φροντίδα στηρίζει ουσιαστικά την Υγεία και την πρόληψη όπου υπάρχει άνθρωπος.

Η Uni-Pharma,σε συνεργασία με την Ελληνική Ενδοκρινολογική εταιρεία, πιστή στο έργο της κοινωνικής ευθύνης και της κοινωνικής αποστολής, συνεχίζει τις διενέργειες εξετάσεων θυρεοειδούς αδένα στις άγονες γραμμές του Αιγαίου.

Μετά τις επιτυχημένες αποστολές στα νησιά Κουφονήσια, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κάρπαθο και Κάσο στις 9-12/6/2017, ακολούθησε η δεύτερη διενέργεια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εξέτασης του πληθυσμού  στα νησιά Σίκινο, Ανάφη και Φολέγανδρο στις ημερομηνίες 22-24/9/2017.

Το ταξίδι της Αποστολής Ζωής συνεχίστηκε στις 21-22 Οκτωβρίου στον Εχίνο Ξάνθης.

Η Uni-Pharma Χρυσός Χορηγός του 3ου People Run

Η Uni-Pharma για μια ακόμη φορά έστειλε δυνατό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς ως Χρυσός Χορηγός της 3ης διοργάνωσης του People Run το οποίο διεξήχθη στις 22/10/17 στο καταπράσινο Κτήμα Συγγρού, στο Μαρούσι.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του People Greece (print&digital) σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών του Κτήματος Συγγρού.  Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών έτρεξαν, διασκέδασαν και ενημερώθηκαν μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα για τα οφέλη των καρπών της γης και τη θετική επίδρασή τους στον οργανισμό και στη ζωή. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από το Νοσοκομείο Αγία Όλγα καθώς επίσης μέσω του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή»  δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να προσφέρουν γίνοντας δότες μυελού των οστών.

Με το σύνθημα «MAZI είμαστε ΠΑΝΤΑ Νικητές» η Running Team των εργαζομένων της InterMed συμμετείχε σε αυτή τη διοργάνωση που συνδέει το σεβασμό στη φύση, την αλληλεγγύη και τον αγώνα για τη Ζωή!

H Uni-Pharma στον Αγώνα για τη Ζωή!

Η  εταιρεία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, Uni-Pharma στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «U&I Care» στηρίζει το έργο του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ως περήφανος χορηγός.

Επιπλέον για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία θα εκπροσωπηθεί από την Running Team των εργαζομένων στον 9ο αγώνα «Race for the Cure» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2017 στο Ζάππειο.

Μαζί τρέχουμε τον Αγώνα τους!