Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2023: Δύο Gold & ένα Platinum στις UNI-PHARMA & InterMed

Τρία πολύ σημαντικά βραβεία, τα οποία αποτυπώνουν και σφραγίζουν τη σχέση του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη με τον κλάδο των φαρμακοποιών και τα φαρμακεία, έλαβαν οι βιομηχανίες UNIPHARMA & InterMed, στο πλαίσιο των ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 2023, την Τετάρτη 26 Απριλίου.
Η εκδήλωση της απονομής των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2023 που διοργανώνει η εταιρεία Noufio Communication Services από το 2017, πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο.
Για έκτο έτος, απονεμήθηκαν αριστεία στις επιχειρήσεις, τους φορείς και τις ομάδες, για τη δράση, τις ενέργειες, την παρουσίαση καινοτομιών ή βέλτιστων πρακτικών προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.
Αναλυτικά τα βραβεία που έλαβαν οι φαρμακοβιομηχανίες του ΟΦΕΤ, είναι τα εξής:
01 Εταιρική κοινωνική ευθύνη στη φαρμακευτική αγορά
GoldUNI– PHARMA
Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Σμαραγδή Ταλάκη, HR & CSR του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

 

06 Καινοτόμo προϊόν στο φαρμακείο
GoldUNIPHARMA για το APOTEL ESPRESSO
Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Αγγελική Οικονόμου, Product Manager OTC της UNI-PHARMA.

 

12 Ομάδα πωλήσεων που διακρίθηκε στα φαρμακεία
PlatinumINTERMED
Το βραβείο παρέλαβαν ο κ. Αντώνιος Ζέππος, Εμπορικός Διευθυντής InterMed & Pharmabelle.

 

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, η γενική διευθύντρια της Noufio Communication Services Σοφία Κούνουπα και ο φαρμακοποιός Ηλίας Κατσόγιαννης, υποδέχθηκαν τους περισσότερους από 160 προσκεκλημένους στον ιστορικό χώρο του Ζαππείου, ενώ παράλληλα καλωσόρισαν τα περισσότερα από 800 άτομα που παρακολούθησαν ζωντανά την εκδήλωση μέσα από τα διάφορα κανάλια μετάδοσής της. Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής κ. Σεραφείμ Ζήκας, πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κηρύσσοντας και την έναρξη της τελετής απονομής των Αριστείων.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις απονομές των δύο ειδικών βραβείων «αριστίνδην»:
Το πρώτο ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στον Καθηγητή Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας στο Τμήμα Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ Κωνσταντίνο Δεμέτζο ως αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς του στην έρευνα και την ανάπτυξη της φαρμακευτικής επιστήμης.
Το δεύτερο ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Γεώργιο Παππά, Παθολόγο – Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για το σύνολο της πολύπλευρης προσφοράς του και ιδιαίτερα για τη συγγραφή του βιβλίου «Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες».