ΠΡΟΪΟΝΤΑ / Φάρμακα / Μη συνταγογραφούμενα / ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Φάρμακα / Μη συνταγογραφούμενα

APOTEL COLD & FLU Day & Night

ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ

Το Apotel Cold & Flu Day & Night είναι ένας καινοτόµος συνδυασµός 4 δραστικών ουσιών (Παρακεταµόλη, Ν-ακετυλοκυστεΐνη, Ψευδοεφεδρίνη και Μηλεϊνική Χλωροφαιναμίνη) σε μορφή αναβραζόντων δισκίων.

Ενδείκνυται για τη γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων κρυολογήματος και γρίπης και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά πονοκέφαλο, πυρετό, ρινική συμφόρηση και πόνο στις αρθρώσεις.

Τα αναβράζοντα δισκία παρέχονται ως Apotel Cold & Flu day για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας (με επισήμανση «Πρωί») και ως Apotel Cold & Flu night για χρήση τη νύχτα (με επισήμανση «Βράδυ»).

Το Apotel Cold & Flu day περιέχει παρακεταμόλη με αναλγητική και αντιπυρετική δράση, Ν-ακετυλοκυστεΐνη, η οποία ρευστοποιεί τη βλέννα καθιστώντας ευκολότερη την απομάκρυνσή της και υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη, η οποία έχει αποσυμφορητική δράση στον βλεννογόνο της μύτης και των βρόγχων καθιστώντας ευκολότερη την αναπνοή.

Το Apotel Cold & Flu night περιέχει επίσης παρακεταμόλη με αναλγητική και αντιπυρετική δράση και μηλεϊνική χλωροφαινιραμίνη, η οποία καταπραΰνει τον βήχα, ευνοεί τον ύπνο και ταυτόχρονα έχει μία αντιαλλεργική δράση.

Δραστική ουσία: CHLORHENAMINE MALEATE, N-ACETYLCYSTEINE, PARACETAMOL, PSEUDOEPHEDRINE HYDROCHLORIDE
Μορφή: ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ
Συσκευασία: BTx16 (day tabs: 3x4 + night tabs: 1x4)
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης