Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Ένωσης Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας – GPSF στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Uni-Pharma

Η φαρμακοβιομηχανία UNI-PHARMA S.A. υποδέχτηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της περισσότερα από 50 μέλη της Ένωσης Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδας – GPSF – Greek Pharmaceutical Students’​ Federation.

Η επίσκεψη περιλάμβανε ξενάγηση στο νέο βιοκλιματικό εργοστάσιο της Uni-Pharma, παρακολούθηση επιστημονικών παρουσιάσεων για τη φαρμακευτική βιομηχανία, τα καινοτόμα προϊόντα και την τεχνολογία αιχμής του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη.

Η Uni-Pharma είναι αρωγός πρωτοβουλιών που αφορούν στην ενίσχυση της Νέας Γενιάς Επιστημόνων στο πλαίσιο της Στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Κλέων Τσέτης ΑΜΚΕ που πρόσφατα έχει ιδρυθεί ως αποτέλεσμα μιας μακράς φιλοσοφίας ευθύνης και κοινωφελούς δράσης.

Opening Party | Sky Bar the 8th Edition Summer 2017

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του MET HOTEL οργάνωσαν ένα καλοκαιρινό πάρτυ φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του Skybar the 8th edition 2017. Η Uni-pharma βοήθησε ώστε να εκπληρωθούν περισσότερες Ευχές παιδιών που πάσχουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες!

Σύλλογος ΑΧΤΙΔΑ – Βραδιά “Read & Swing”

Η Uni-Pharma, αρωγός εκδηλώσεων και ενεργειών φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ήταν χορηγος στην βραδιά  “Read & Swing” που διοργάνωσε πρόσφατα ο Σύλλογος Αρωγής Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Βορείου Ελλάδος ΑΧΤΙΔΑ,  στη Θεσσαλονίκη.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου The Met Hotel, η  πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μάγδα Δούδου, παρουσίασε το έργο και τους στόχους του Συλλόγου. Στη συνέχεια  ο γνωστός συγγραφέας Ισίδωρος Ζουργός καθήλωσε το κοινό με το δικό του μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο παρουσιάζοντας τα έργα αλλά και τον εαυτό του. Στη συνέχεια οι καλεσμένοι απήλαυσαν το δείπνο τους με τη συνοδεία του γνωστού συγκροτήματος Mary Doutsi & The Swingers.

Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου, Κρήτη

Στην «ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», που φιλοξενεί αγόρια σχολικής ηλικίας, προσέφερε βοήθεια για άλλη μια φορά  η Φαρμακοβιομηχανία UNI-PHARMA S.A., στο πλαίσιο των Δράσεων Αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε πραγματική ανάγκη. Η προσφορά στοχεύει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος στον εξωτερικό κήπο με την τοποθέτηση χλοοτάπητα.

Η «ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ»  είναι ένας χώρος ημιαυτόνομης διαβίωσης όπου ζουν παιδιά ηλικίας 7-18 ετών ακολουθώντας ένα καθημερινό πρόγραμμα ζωής ίδιο με αυτό των παιδιών της ηλικίας τους βασισμένο στο παιδαγωγικό σύστημα, που τους δίνει τη δυνατότητα να μάθουν και να εφαρμόζουν κανόνες υγιεινής, και κοινωνικής συμπεριφοράς μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής τους επανένταξης.

Αντωνοπούλειο Ίδρυμα, Πάτρα

Το «ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ» είναι ένας χώρος που λειτουργεί ως ξενώνας διαμονής παιδιών με νοητική στέρηση με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που μελλοντικά θα εξασφαλίζει και συνθήκες απασχόλησής τους. Η προσφορά της Φαρμακοβιομηχανίας Uni-pharma S.A., στα πλαίσια των Δράσεων Αγάπης,  στοχεύει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος μέσω της πλήρους ανακαίνισης του ξενώνα.
Από την έναρξη της λειτουργίας του, το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα λειτουργεί ως προσωρινός ξενώνας φιλοξενίας για 6-8 παιδιά σε ιδιόκτητο, κατάλληλα διαρρυθμισμένο διαμέρισμα της οδού Κανακάρη 169Α στην Πάτρα, υπό τη φροντίδα εξειδικευμένου προσωπικού. Στα παιδιά παρέχεται πλήρης φροντίδα αλλά και ψυχαγωγία.

ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΝΤΟΥΡΑΧΑΝΗΣ, Ιωάννινα

Στα πλαίσια των Δράσεων Αγάπης της Φαρμακοβιομηχανίας UNI-PHARMA S.A. προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσφέρθηκε βοήθεια στο Ορφανοτροφείο ΝΤΟΥΡΑΧΑΝΗΣ Ιωαννίνων, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης τωνπαιδιών που φιλοξενούνται εκεί.

Η κατασκευή παιδικής χαράς, που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε, γέμισε χαρά τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι θα
παίζουν πλέον με ασφάλεια.

Η μονή της Παναγίας Δουραχάνης ή Ντουραχάνης βρίσκεται απέναντι από τα Γιάννινα, στους πρόποδες του όρους
Μιτσικέλι, και είναι αφιερωμένη στο Γενέσιο της Θεοτόκου.

Σήμερα, με την καθοδήγηση του πατρός Αθανασίου,αναπτύσσει μεγάλη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση ενώ λειτουργεί ορφανοτροφείο και οικοτροφείο, για ορφανά και άπορα παιδιά.

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Αθήνα

Στα πλαίσια του προγράμματος «Δράσεις Αγάπης», καθώς και της συνεχούς στήριξης του Μη ΚερδοσκοπικούΟργανισμού Παιδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας & Παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»,  η ΦαρμακοβιομηχανίαUNI-PHARMA S.A. προσέφερε βοήθεια προς το «Σπίτι Φιλοξενίας» και το Μεταβρεφικό Τμήμα,   ενισχύοντας για ακόμαμια φορά  το αξιόλογο έργο του Πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου, ιδρυτή της ΚΙΒΩΤΟΥ.

Ιερά Μητρόπολη Άρτης

Το αξιόλογο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης στήριξε και φέτος η Φαρμακοβιομηχανία Uni-Pharma S.A. προσφέροντας ενίσχυση για τη βελτίωση των υποδομών των δύο Κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων, ώστε οι συνθήκες παραμονής των παιδιών συνεχώς να βελτιώνονται.

Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσ/νίκης “ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ”

Το «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» που παρέχει φροντίδα σε ορφανά, εγκαταλελειμμένα και κακοποιημένα βρέφη και παιδιά, επισκέφθηκαν στις 4 Ιουνίου 2014  στην Θεσσαλονίκη εργαζόμενοι των εταιρειών UNI-PHARMA S.A. στο πλαίσιο των Δράσεων Αγάπης του Ομίλου προς ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Θέλοντας να συνδράμει στη αξιόλογη προσπάθεια του Ιδρύματος για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, ο Όμιλος ανακαίνισε και εξόπλισε πλήρως το δωμάτιο στο οποίο διαμένουν τα μεγαλύτερα παιδιά, προσφέροντάς τους έτσι ένα ευχάριστο περιβάλλον.

ΣΤΟΡΓΗ Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια των Δράσεων Αγάπης για ενίσχυση και στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η Φαρμακοβιομηχανία UNI-PHARMA  S.A., πάντα συνεπής σε τέτοιου είδους προσκλήσεις,  έγινε μια εκ των χορηγών της εκδήλωσης “SUMMER PARTY για τα παιδιά της ΣΤΟΡΓΗΣ”, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 4 Ιουνίου 2014, υποστηρίζοντας έτσι το πολύτιμο έργο του Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».