Η UNI-PHARMA ΥΨΩΝΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

H Uni-Pharma για μια ακόμη φορά υψώνει τη Σημαία της Αριστείας συνεχίζοντας με επιτυχία και ακόμη υψηλότερες επιδόσεις στο Διεθνή Θεσμό Πιστοποίησης των Επιπέδων επιχειρηματικής Αριστείας EFQM.

Με περισσότερα από 10 χρόνια εφαρμογής του Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM και συνεχόμενες πιστοποιήσεις και διακρίσεις στα επίπεδα επιχειρηματικής Αριστείας, η Uni-Pharma προχώρησε το 2017 στην αξιολόγηση για το ανώτερο επίπεδο EFQM Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία – Recognized for Excellence με εφαρμογή διαδικασίας Global Excellence Award Simulation, κατά την οποία αξιολογήθηκε από ομάδα Ελλήνων και ξένων αξιολογητών.

Η Uni-pharma βραβεύτηκε για την Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία 5 αστέρων με βαθμολογία μεγαλύτερη των 550 μονάδων και δηλώνει έτοιμη για το επόμενο βήμα της στο Διαγωνισμό του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας όπου διαγωνίζονται οι κορυφαίες επιχειρήσεις στον κόσμο.

Η απονομή του Πιστοποιητικού πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Γιορτής «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2017» που διοργανώθηκε από την ΕΕΔΕ.

Το Πιστοποιητικό παρέλαβε ο κ. Αθανάσιος Αρχοντίκης, Operations Director και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Uni-Pharma είναι η μοναδική φαρμακοβιομηχανία στην Ελλάδα που διαθέτει την παραπάνω διεθνή πιστοποίηση σε τόσο υψηλό επίπεδο.