Τα κτίρια της UNI-PHARMA & INTERMED στην Κηφισιά φωτισμένα ΡΟΖ

Οκτώβριος: Μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Στα ροζ είναι φωτισμένα τα κτίρια της Uni-pharma και της InterMed στην Κηφισιά όλο τον Οκτώβριο, για να στείλουν με τη σειρά τους ένα δυνατό μήνυμα για την πρόληψη κατά του καρκίνου του μαστού.
Οι φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) με επικεφαλής της κυρίες Ιουλία και Ειρήνη Τσέτη, ακολουθούν το παράδειγμα ιστορικών κτιρίων και μνημείων σε όλο τον κόσμο, που κάθε Οκτώβριο φωτίζονται με ροζ χρώμα, προκειμένου να υπογραμμίσουν τη σημασία και την αξία της έγκαιρης πρόληψης.
Να σημειώσουμε, ότι η Uni-pharma & η InterMed, ήταν πριν μερικές ημέρες (στις 7 Οκτωβρίου) αποκλειστικοί χορηγοί των δρομέων στο 10ο Greece Race for the Cure που οργάνωσε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, στηρίζοντας με ιδιαίτερη χαρά την σημαντική αυτή δράση, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής τους Ευθύνης.
Άλλωστε σύμφωνα με τη φιλοσοφία της running team των εργαζομένων του ΟΦΕΤ, «ΜΑΖΙ είμαστε ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ»!
Μαζί με τη running team των εργαζομένων του ΟΦΕΤ, συμμετείχαν επίσης φοιτητές Φαρμακευτικής μέλη του Greek Pharmaceutical Student’s Federation αλλά και δημοσιογράφοι του ιατρικού ρεπορτάζ.

Pharmacon Ένα ενδιαφέρον διαδραστικό συνέδριο για φοιτητές Φαρμακευτικής!

Ένα ενδιαφέρον φαρμακευτικό συνέδριο για φοιτητές Φαρμακευτικής θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 20 -21 Οκτωβρίου στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας.

Το PharmACon που διοργανώνεται από την GPSF (Greek Pharmaceutical Student’s Federation), έχει ως στόχο να φέρει κοντά την επιστημονική κοινότητα, να διαδώσει καινοτόμες ιδέες και να εκπαιδεύσει τους φοιτητές φαρμακευτικής σε διάφορες δεξιότητες. Διακεκριμένα άτομα της φαρμακευτικής επιστήμης θα παρουσιάσουν νέα δεδομένα που σχετίζονται με το φάρμακο, θα εμπνεύσουν και θα προβληματίσουν το κοινό.

Ακόμη, μια σειρά από workshops, trainings και ζωντανές παρουσιάσεις θα πλαισιώνουν το PharmACon στα οποία οι φοιτητές θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες ενισχύοντας τόσο το επιστημονικό όσο και το προσωπικό τους προφίλ.

Στόχος του συνεδρίου επίσης, είναι να ενθαρρυνθεί η γνωριμία και συνεργασία των φοιτητών φαρμακευτικής και από τις τρεις Φαρμακευτικές Σχολές της Ελλάδας.

Η Uni-pharma φαρμακοβιομηχανία του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη μαζί με την Κλέων Τσέτης ΑΜΚΕ, στηρίζουν το συνέδριο, στο πλαίσιο της Στρατηγικής Κοινωνικής τους ευθύνης που αγκαλιάζει θερμά δράσεις για τη νέα γενιά.

Μάλιστα η επιστημονική ομάδα του R&D της Uni-pharma, θα πραγματοποιήσει ένα διαδραστικό επιστημονικό Formulation Workshop “Science on the GO”.

Παράλληλα μέσω της Κλέων Τσέτης ΑΜΚΕ, θα απονεμηθούν υποτροφίες στους φοιτητές με την καλύτερη ανακοίνωση πτυχιακής εργασίας.

Να είστε όλοι εκεί!!!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το παρακάτω link:

PharmACon